"If you smile at it, the world will be smiling with you, too. If you cry at it, then go ahead because you'll be the only one crying by yourself.."
-Adam Wilcox-

tic toc..

Thursday, 14 July 2011

dugaan..

aduh... orang kate x baik mengeluh.. tp nk wt cmne .. nk mengeluh gak... smlm pkol 11 mlm ayh msuk ward sbb gula dlm darah tnggi.. *what??? mmg terkejut giler la.. sbb sblm nie, gula dlm bdn dia x pnh tnggi.. pstu, ak tringat 2 3 hr b4 dia demam, dia ad bgtau y dia x mau dah mkn ubat *x tau la ubt ape, sebab ubat 2 effect buah pinggang..

adkah sbb effect ubat atau sbb dia dok mnum 100plus.. orng kte, 100plus mmg byk gule sbb minuman isotonic.. DENG!! rse mcm nk pitam...


pstu td, blk dr mlwt ayah kt spital.. nsb bek x jtuh gaung sobab nk R pi D.. mau x kedepan kreta.. siap lnggar bonggol parking lg... mau x cuak ak.. *bkn ak y drive... seb bek ad pacik y baik dan abg y hensem tlg kami.. hehhe.. lps 2, pi antar persona kt umh teh.. teh pi antar sis blk umh sbb dia nk pi kerja.. ak ikut teh blk amik kenari..

alhamdulillah..ak bwk kreta dah okey.. ad hikmah gak ayh msuk ward.. blh la ak berdikari n bwk kereta.. kalo x.. jgn harap... sbb ayah x bg ank dara dia y CUN ni bwk kereta.. hehhehehe..

*RISAU x pnh surut slagi ayah x kluar ward...



2 comments:

  1. Dlm keadaan camnila serta merta kita akn jd sgt b'dikari. Rasa sgt bertanggungjwb...and very tired. Himnae chinggu!!!

    *Aku pun penah mak aku kena admit msuk spital sbb high blood pressure, masa tu ayh aku xde kt umah. Cuak gak sbb semua kna urus sndiri..pikir mak kat spital, adik kat umah lagi..huhu..terasa sgt cekal time tu

    ReplyDelete
  2. leyya...

    btol ape y ko ckp tu.. rse mcm bahu ni berat jek.. seriosly, rse nk nagis..

    ko mmg cekal leyya.. sbb 2 ak sayang ko...

    ReplyDelete

hey hey hey... drop ur comments here...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...